om oss

Norseman Seafood ble stiftet i 2020 av dagens eier, Emil Wilfred Jensen. Selskapet har adresse i Alta, og ligger perfekt posisjonert for å kjøpe inn og videreforedle den svært eksklusive råvaren - den norske villaksen. Vi har god kontakt med lokale sjølaksefiskere. Emil har selv drevet sjølaksefiske og vet hvor mye arbeid det er. Sjølaksefisket er en viktig kysttradisjon, men mye arbeid, sterkt reduserte fisketider og dårlige priser fører til at færre og færre ønsker å fiske med garn i sjøen etter laks. Dette vil vi gjøre noe med. Derfor kjøper vi laks for markedets beste priser, slik at fiskerne får noe igjen for arbeidet sitt. Gjennom oss er det kort vei fra sjøen og til tallerkenen din. 

Det første driftsåret ble det bygget et røykeri , og vi brukte mye tid på innkjøring og perfeksjonering av oppskriftene. 2021 er det første året at selskapet omsetter villaks for alvor. 
 
Null reklamasjon: 
Kunder som kjøper noe av oss skal være 110% fornøyde. Vi setter derfor enormt stor pris på brutalt ærlige tilbakemeldinger.